30 may 2013

martha!



Preciós regal d'aniversari!!! Tenir un Martha Stewart entre mans era un desig que s'ha complert!!
Mercè moltíssimes gràcies!! de veritat!!!


28 may 2013

sabonets


Avui us volem mostrar aquests sabonets que hem fet per a un aniversari. Perfectes com a detall per a qualsevol tipus de celebració!
Bona nit a tothom!!

22 may 2013

bossa de pa



Aquest llarg cap de setmana hem fet "costureta"! Ens hem fabricat aquesta bossa de pa, que hem estampat amb el preciós segell nou que ens hem comprat!
Ja tenim ganes d'estrenar-la, demà al matí corrents cap al forn!!


12 may 2013

regal



Avui anem a una festa! per això hem preparat aquests regals!
Bon diumenge a tothom i que comenceu la setmana amb mooolta energia!

7 may 2013

Comunió


Aquest dies hem estat molt enfeinades. Vam rebre un encàrrec de  recordatoris i detalls per oferir als convidats a una comunió.



Els recordatoris van ser mooolt especials, ja que va ser la pròpia mare de les nenes que feien la primera comunió la que va fer el  preciós dibuix de les seves filles amb aquests vestits i aquestes corones de flors, representades en un dia tant important per a elles.



Per a tots els convidats vam preparar unes xocolatines amb el nom de les dues nenes per a que tothom tingués un dolç record d'aquest dia.



Però, per als nens de la festa, també va haver-hi un altre detall, un bufador amb el seu nom, ja que durant la celebració van poder disfrutar d'un espectacle de bombolles divertidíssim: tots van acabar dins d'una bombolla gegant!


Chiara i Carolina, sabem que vareu gaudir d'un dia fantàstic! Alessandra, grazie mille per deixar-nos participar d'aquests moments tant especials per a vosaltres!