10 ene 2013

lectura box




Aquesta setmana és la setmana de la tornada! S'han acabat les festes i tothom va adaptant-se de nou al ritme  del dia a dia. Però nosaltres encara volem recordar l'intercanvi de regals que suposen aquests dies nadalencs! I, tal i com us vam comentar en un post anterior, aquest ha estat un nadal handmade!
Avui us volem presentar una altra de les suit box que ens van encarregar, una box que conté elements per a una bona lectura!



La Miriam ens va encarregar aquesta capsa per a una amiga seva, super lectora i que es dedica professionalment al món de l'herboristeria, per això els motius que vam triar per a embolcallar les xocolatines, les galetes, els caramels... fan referència als tractats antics de botànica.
També vam voler crear aquests ex-libris, amb els mateixos motius, per a que pugui personalitzar els seus llibres preferits!



Així doncs: ex-libris, punts de llibre, galetes, xocolata, caramels i una tassa per a prendre un bon te gaudint d'un bon llibre són tots els components que la Sandra va poder descobrir dins de la suit box de lectura.
Esperem que les històries que llegeixi la facin viure aquests dies de conte!

No hay comentarios:

Publicar un comentario