28 dic 2012

twins



La Mireia, una mooolt bona amiga nostra i una crafter magnífica per fi s'ha decidit a mostrar a tothom les seves creacions. Ha creat, juntament amb una companya, Twins: "Ideas ilustradas y pintadas a cuatro manos". Han obert una pàgina a facebook on podreu veure les seves bosses fetes i pintades a mà, les postals amb aquests slogans tan divertits i les super xules llibretes,  cosides i il.lustrades per elles!
Aquí us en deixem un tastet! D'aqui a poc ens han comentat que obren la botiga a Etsy! Ja l'estem esperant!! Però si us falta algún regalet per aquestes festes, podeu posar-vos en contacte amb elles per les comandes: twins.bcn@gmail.com.
Visca les iniciatives DIY! I aquesta és estupenda!!!!

27 dic 2012

+ etiquetes


Tal com avançavem, segona fornada d'etiquetes per als regals! Ara només queda esperar que arribin els Reis d'Orient amb joguines per a tota la gent!

19 dic 2012

etiquetes


Amb una mica de retard, però ja estan arribant! Primera mostra de les etiquetes per als regals de Nadal i Reis.
Continuem treballant!

10 dic 2012

christmas workshop



El Nadal ja s'acosta, i aquests dies de festa han servit per a començar els preparatius. Aprofitant que teníem la celebració d'un aniversari, com  ja haureu vist al nostre facebook! hem aprofitat per ajuntar els preparatius nadalencs i la festa d'aniversari i així ha estat com hem realitzat aquest taller de postals nadalenques!




Per a cada participant al taller hi havia un a capseta, amb una etiqueta amb la seva inicial, on a dins trobaven materials per a poder fer les postals: cartolines craft, lligades amb una llaçada vermella, com a suport on treballar, un paquet amb 5 papers estampats amb motius nadalencs, llapis decorats amb washi tape i agulles també decorades amb washi tape.
Al mig de la taula de treball: tisores de formes, washi tapes, cintes nadalenques, segells i tintes, vermelles, daurades, blaves... retoladors daurats, platejats i com no perforadors de formes diverses: avets, cors, estrelles,...


Ah! i com no podia ser d'una altra manera, per agafar forces per a treballar, uns dolços cupcakes!!



Mireu què treballadors i treballadores!!



I aquí en teniu alguns dels resultats!! Preciosos!! 
Ens ho varem passar molt bé i els nostres amics rebran unes xulíssimes i úniques postals de Nadal!