30 nov 2012

segells


Avui, tarda de fer segells! Ens hem animat i per fi hem seguit les fabuloses recomanacions d'un bloc extraordinari, el de l'Ishtar Olivera.
En aquest bloc trobareu els tutorial per a fer els vostres propis segells. Els que fa l'Ishtar Olivera són preciosos. Tots els treballs que presenta són fets amb moltíssima creativitat i amb els elements que tant ens agraden: segells, washi tape, papers de mil textures i estampats...
Us el recomanem molt i molt!


26 nov 2012

laboratori de lletres i imatges


Dissabte varem anar a un lloc molt especial! al Laboratori de lletres i imatges de la Biblioteca Roca Umbert de Granollers. 
Les biblioteques són llocs interessants i importants, però aquesta, en concret, ho és molt: per l'edifici on està situada, una antiga fàbrica de Granollers convertida ara en la Fàbrica de les Arts, pel seu Laboratori de lletres i imatges i per la fantàstica bibliotecària, la Glòria Gorchs.



Tal i com trobareu explicat al seu bloc: el Laboratori va néixer l’octubre de 2005 amb la voluntat de donar resposta des de la Biblioteca Roca Umbert al context de creació cultural i artística de Roca Umbert Fàbrica de les arts. El Laboratori pretenia oferir a la ciutat una activitat estable, els dissabtes per la tarda, adreçada a les famílies on s’unissin la lectura amb l’art.

Així és com aquest passat dissabte varem participar d'una d'aquestes propostes que ofereix el Laboratori, en concret, la de les Correspondències.
La Glòria ens va rebre i ens va explicar que, a més dels telèfons, twitters, facebooks, .... hi ha un mitjà per comunicar-nos els uns amb els altres que fins ara era el més usat, però que poc a poc ha anat perdent el seu ús i que és molt i molt important: enviar-nos cartes!
Ella com que te "molts contactes" en el món dels personatges dels contes ens va portar fins al Barri de la Literatura i ens va presentar l'edifici on viuen aquests personatges.




Vam conèixer la casa de l'Elmer, la de la porqueta Olivia, la d'en Raspall, La de la Talpeta que volia saber qui li havia fet allò en el cap, la dels Tres bandits,... i al costat de cada casa podíem llegir el llibre que ens explicava les històries de tots aquests personatges amb els que convivim cada dia.
Però per a poder conèixer-los millor, la Glòria, ens va proposar escollir un personatge i enviar-li una carta per a saber-ne més de les seves aventures, dels seus amics, del que li agrada fer, d'on li agrada anar....





Nosaltres vam escollir El petit Ós i el petit Tigre perquè ens va fascinar el viatge que van fer a Panamà![Janosch. Oh!Que bonic és Panamà. Kalandraka i Ed. Hipòtesi, 2010]




Els hi varem preguntar un munts de coses i la carta la varem posar dins d'un sobre amb el destinatari i al darrera el remitent i la vam anar a llençar tots junts a la gran bústia de la biblioteca.
La Glòria ens ha dit que és  molt amiga del carter i aquest li ha assegurat que, els personatges del Barri de la Literatura, sempre donen una resposta, quan la rebem us ho explicarem!!
Noemí, moltes gràcies per portar-nos-hi!!!

21 nov 2012

suit kaffe box



Una molt bona amiga amiga nostra ens ha demanat una suit party box especial, una caixa  per a donar les gràcies per un "préstec" que li han fet.
La persona a qui va dirigida és molt "cafetera" i per això li hem proposat una suit kaffe box. Sí, heu llegit bé: kaffe i no cafè, perquè l'etiquetatge havia de ser en alemany!



Dins la capsa, per a acompanyar les famoses càpsules de cafè, hi varem posar unes xocolatines, bé schokolade, i unes galetes de mantega, kekse!
Els tons per a fer els estampats de les etiquetes són els mateixos que els de les acolorides càpsules a partir de les quals gira l'encàrrec.



En aquesta ocasió, en comptes d'una caixa quadrada hem pensat que el packaging ideal podria ser aquesta caixeta tipus pícnic. Les càpsules, les galetes i les xocolatines es faran servir a l'oficina de treball i per això s'han de poder transportar i guardar de manera còmoda i bonica! Potser fins i tot es podran compartir amb els companys i gaudir junts de moments agradables!!

19 nov 2012

33


Aquest cap de setmana hem estat molt treballadores, teníem diversos encàrrecs per a aniversaris.
Ahir us varem ensenyar la "R" i avui aquesta capseta, amb una preciosa etiqueta.




 Aquest cop no és una "etiqueta cosida" però la podríem incloure en la sèrie! Una punta amb adhesiu per darrera, perfecta per a aquest tipus de detall!

18 nov 2012

R


Aquest cap de setmana hem celebrat l'aniversari de la Raquel i li hem regalat aquesta R.


El resultat final és el que us hem ensenyat primer, però el procés de creació de la washi - R ha estat molt divertit.
Vàrem comprar una R de cartró als magatzems Tiger i ens varem posar "mans a l'obra", triar les combinacions de washi tape és un plaer, sobretot quan es fa a 6 mans!!
Raquel moltíssimes felicitats!!!

1 nov 2012

castanya - ween!!


Ahir a la nit es va celebrar la castanyada, però cada cop més truquen a la porta grups de nens disfressats dient: truco o trato! Per a tots aquells que van celebrar la castanya - ween varem preparar aquestes bossetes amb marshmallows, gominoles de sucre i fantasmites chupa chup!
Bons dies de festa a tothom!