4 ago 2012

summertime


Temps d'estiu! Temps de vacances! Marxem fins a finals d'agost i el bloc estarà aturat, però ens continuareu trobant al facebook i a instagram!! A instagram ens trobareu com a suitthings.
Bones i crafts vacances a tothom!!

congratulations / congratulazione



La Leila i en Fulvio es casen aquest proper setembre i uns amics seus ens han encarregat una suit party box molt especial! Com que coincidiran amb ells aquest estiu han volgut fer-los un regal per agafar forces per a la recta final dels preparatius!
Més que una suit party box la podríem anomenar una tea party box, perquè a dins hi ha objectes i dolços que ens permetran gaudir d'un "teatime" molt agradable: tasses, bosses pel te, sucre, te i xocolatines.






La Leila és anglesa i en Fulvio de família italiana, així doncs alguns dels objectes que  trobaran a dins de la capsa estan etiquetats en les seves llengües.
Altres objectes ha estat personalitzats amb els seus noms: les xocolatines i les etiquetes de les bossetes de te.
Però l'objecte més especial, pensat exclusivament per a ells són les tasses!



En Fulvio és fotògraf, d'aquí la càmera, que ha fet aquestes polaroids amb referències a la cultura de la Leila, molt anglesa i viatgera!



Leila & Fulvio us desitgem molta felicitat!! Congratulations  #  Congratulazione!

1 ago 2012

dolç aniversari


Avui us mostrem una capsa de cartró que no conté banderoles, toppers, invitacions,... sinó que conté una cosa molt dolça!
En aquesta ocasió ens han demanat que penséssim un petit detall per a desitjar un feliç aniversari a una persona que fa 60 anys.



Varem pensar que la capsa podria contenir dues tauletes de xocolata i crear un embolcall especial per a elles. Això sí, a sota hem deixat l'emboltori que ja tenien perquè és preciosíssim. Les xocolates són de la marca belga Dolfin i són una super temptació!

Tal i com diu el topper de la capsa: et desitgem un dolç aniversari!