29 may 2012

mimosa


Fa uns dies varem rebre un encàrrec molt emotiu. Ens van encarregar uns sabons personalitzats com a detall per a un aniversari. La persona a qui anaven destinats és una enamorada del mar i la natura. Per això feien un dinar a la vora del mar i a més, els seus familiars li regalaven una mimosa per a que la plantés en un lloc molt especial del seu jardí. Així doncs, com podeu veure, els colors que varem escollir van ser el blau i el groc.



El text que envolta el sabó havia de donar la pista per al regal posterior, per això es va triar una poesia de Joan Maragall sobre la mimosa. A conjunt amb l'estampat varem dissenyar el sobre que contenia la tarja on tots els familiars farien una dedicatòria.


Aquest diumenge ha estat el dia de la celebració. Moltes felicitats Margot!





21 may 2012

m'agraden les galetes i a mi els pastissos



Ens encanta anar mirant la pàgina del minimúsica, música moderna per a tota la família!! En ella, a part de jocs, el blog de la Belize i les noticies dels concerts, trobareu el minimúsica tv. D'aquest apartat és el vídeo que volem compartir amb vosaltres: una recepta musicada per a decorar les galetes. Us recomanem que les properes galetes que feu les ambienteu amb aquest fil musical i veureu que surten divertidíssimes!



15 may 2012

nuria mora


Avui us volem fer una recomanació. Fa una dos anys varem descobrir, dins l'exposició Murals que es va fer a la Fundació Joan Miró de Barcelona,  una artista a la qual seguim des d'aleshores, la Nuria Mora.
En un article que varem llegir a El País, la definien d'una manera molt bonica i molt certa: la mujer que embellece la calle. La Nuria viatja per tot el món deixant la seva petjada artística per alguns racons del paisatge urbà. A la manera dels graffiters, és a dir de manera clandestina, ha intervingut amb els seus pinzells els murs de moltes ciutats, fent-los més humans, més bells i més habitables.
La Nuria Mora també ha creat instal.lacions per a galeries d'art, museus i ha fet projectes com el que avui us presentem, la seva aportació per a l'stand de El País a ARCO 2012.





Per als que sou uns amants del paper i les coses boniques us deixem aquestes imatges. Aquest oriami gegantí de colors que naixia i creixia per una cantonada de l'stand i transportava a l'espectador a mons imaginaris.
No us perdeu la seva plana web on trobareu totes les accions que ha fet, amb fotografies esplèndides i vídeos dels processos de treball, també el d'aquesta instal.lació.

11 may 2012

60



Tal i com us varem anunciar al facebook diumenge passat, una amiga nostra, la Montse, va fer 60 meravellosos anys i ho va celebrar amb la seva família. Per a compartir amb ells l'aniversari ens va demanar preparar algun detall perquè tinguessin un record d'aquest dia tant especial. Com que a la festa hi havia els fills dels seus nebot i la celebració tenia un espai a l'aire lliure, varem preparar uns bufadors per a fer bombolles, que servien alhora de felicitació i joguina.



 També per a cada convidat, tant fos nens com adult, hi havia una bosseta de caramels amb el mateix motiu festiu que al bufadors.




A part, només per als adults, per a que s'emportéssin un olorós record ens va demanar aquests sabons personalitzats amb una frase que ella mateixa havia pensat.
MONTSE, moltes felicitats per aquests 20+20+20!!!!