28 sept 2012

Gerbeaud-Budapest


Estem molt contentes de poder fer aquest post! Tenim uns amics fantàstics que sempre pensen en nosaltres, fins i tot quan estan de vacances! La Teresa i la seva família han fet una ruta per diferents països de l'est d'Europa. A Budapest van recórrer les dues parts de la ciutat, visitant espais tan emblemàtics com el Cafè Gerbeaud, on fan unes delícies dolces que estan per llepar-s'hi els dits, en el sentit més literal de la paraula!!
A l'aparador del cafè presentaven aquests motlles per fer pastissos, galetes i xocolates, que dataven dels anys 30! Una mostra vintage de l'alta pastisseria hongaresa!!



El postre que van tastar la Teresa i els seus, el teniu aquí a la foto. Ella ens ha explicat que es diu Palacsinta, i que és un postre molt famós a Hongria: les palacsintes són com unes creps i el farcit és generalment una crema de nous, tot i que s'hi poden posar altres coses. La meva palacsinta era amb crema de nous i anava amb confitura d'albercocs (que a Hongria és tipica), gelat de vainilla i xocolata. Genial!!!! 

Teresa, moltes gràcies pel reportatge i per fer crèixer el "suit" projecte!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario