4 jul 2012

the first one




Ens fa molta, però que molta il.lusió poder fer aquesta entrada al bloc!! Pensàvem que havíem perdut aquestes fotos, cosa que ens apenava moltíssim, i de cop i volta han aparegut!
Aquestes fotos tenen una significació especial per a nosaltres ja que d'aquí va néixer el projecte de les suit party box.
És un regal que varem fer a la Clara, la guapíssima filla de la Merche, quan va fer 1 any!





Fer 1 any és una data molt especial i vàrem pensar que a la Merche li agradaria que li regaléssim "coses" per a poder celebrar l'aniversari de la Clara. Així varem confeccionar, toppers, buntings per al pastís, banderetes per als entrepans, gots amb el nom de la Clara i xocolatines amb un envoltori personalitzat.


Mentre dissenyàvem tots els accessoris de la festa se'ns va acudir que els hi hauríem de posar dins d'algun recipient i llavors va sorgir la idea de les "box", les nostres suit party box, per a poder fer les teves festes a mida.
En aquesta ocasió nosaltres ho vàrem decidir tot, perquè era un regal que fèiem, peró l'objectiu és que quan algú ens demani una suit party box  la puguem fer a mida escollint els elements que vol que hi contingui!

No hay comentarios:

Publicar un comentario