18 jun 2012

in the mood for food


Fa poc, varem rebre una sorpresa que ens va il.lusionar molt. La Lisi, l'autora del blog In the Mood for Food, va anar a la festa de la seva fillola i va descobrir una de les nostres Suit party box. Pocs dies després ens va demanar fer un post de suit things al seu blog! Saber la seva bona opinió de les Boxes ens ha fet molta il·lusió i ens anima a seguir cercant hores per fer més “coses a mida”. 
L'alegria va ser molt gran perquè  In the Mood for Food és d’aquells blogs que de seguida vam incorporar com un dels nostres llocs de referència quan vam començar amb aquesta aventura de suit things.
Aquest diari gastronòmic personal i transferible, com la Lisi l'anomena, t'acosta al món de la gastronomia i de tot el que hi ha al seu voltant, perquè sovint un dinar o un sopar és una de les millors maneres de compartir amb els amics un bon plat i també una bona sobretaula. A través de les seves seccions podem descobrir els secrets dels restaurants més importants de la ciutat, al costat de les vivències que amaguen les cuines dels seus amics. Obrir la gana amb la millor hamburguesa de Barcelona o aprendre on pots trobar les principals botigues gourmet.





Per això, no volem deixar passar l’ocasió de recomanar-vos el blog In the Mood for Food, actiu des de 2010, després de l’incursió al món culinari de la Lisi a través del curs d’alta cuina de l’Escola Hofmann. La seva curiositat i les seves ganes de compartir han fet de In the Mood for Food un blog generós i complet on trobarem receptes, recomanacions de llocs, consells…no us el perdeu, perquè com diu ella mateixa: compartir és viure. Ens apuntem a la seva filosofia!

No hay comentarios:

Publicar un comentario