25 nov 2011

cakes & music


Aquesta tarda hem anat a berenar a casa d'uns amics i ens hem decidit a fer aquests muffins de xocolata que varem veure publicats al número 5 de la magnífica revista Whole Kitchen Magazine.

Mentre erem a la cuina la nostra banda sonora no podia ser una altra que, Oh! Cake & the Cookie:


Aquest grup està format per Núria Muntaner i Belize Nicolau. La Núria Muntaner és també la coordinadora del projecte minimusica,  un cicle de concerts que es van iniciar al 2006 amb l'objectiu d'oferir alguna cosa diferent per al públic infantil.




Diferents grups del panorama musical actual són les formacions que han participat d'aquest projecte, noms com Internet2, ZA!, Mujeres, i, és clar,  Oh! Cake & the Cookie entre d'altres, han contribuit als dos cicles de concerts que de moment s'han ofert, un dedicat als aliments i l'altre als transports. Si consulteu el seu web podreu veure els materials complementaris que s'han fet al voltant d'aquests concerts.



Estarem alerta per al proper festival!

18 nov 2011

el globus vermell


El globus vermell són un col.lectiu d'arquitectes que  tenen per objectiu fomentar el coneixement de la ciutat i l’arquitectura entre els no-arquitectes (ja siguin petits o grans) mitjançant la imaginació, la reflexió i el debat.
Avui divendres 18 de novembre, en motiu de les festes de la Sagrera, organitzen la festa de l'arquitectura a la Nau Ivanow.  Sota el nom de "Petits grans arquitectes, benvinguts a casa nostra" han preparat diverses activitats lúdico-educatives en forma de tallers, jocs i espectacles per gaudir i aprendre durant tot el dia. L'entrada és gratuïta i oberta a tothom. 
No us ho perdeu!

8 nov 2011

compartir és bo

Una bona amiga nostra ha creat un blog per a totes aquelles persones que vulguin compartir temes que els hi siguin interessants. La idea va sorgir com a plataforma perquè el col.lectiu pares i mares tinguéssim un lloc d'intercanvi d'idees, recomanacions culinàries, propostes de sortides en família, ... I per a que altres "bloggers" poguessin publicitar el seu projecte.


Comparti és bo!!! es presenta així: Voldríem recollir el millor que cadascú de nosaltres pot oferir, pot compartir… amb alegria i optimisme volem recollir tots els vostres blogs, webs, opinions, consells i propostes tot creant una gran comunitat. Entre tots... podem!!! Participa i digues la teva. Compartir és bo!!! Gràcies per compartir.
I des de suit things us diem: gràcies per recomanar-nos. Endavant amb aquesta magnífica plataforma!

2 nov 2011

LOLA festival de teatre

Tal i com us dèiem, aquest cap de setmana ham tingut molta activitat. El dia 1 de novembre vam col.laborar amb *Dramangular i el LOLA festival de teatre.


El dimarts a les 19h. s'estrenava al Teatret d'Esparreguera l'obra Ímpetu i per a cel.lebrar-ho, després de la funció, vam compartir amb el públic i els actors una dolça proposta que els vam preparar.


L'obra Ímpetu, està formada per tres textos de joves dramaturgs actuals: Marc Rosich, Victòria Szpunberg i Raquel Tomàs. Tres peces breus de ciència-ficció amb la muntanya de Montserrat com a teló de fons.
Així doncs, els hi vam demanar que ens donessin una frase de cadascun dels textos i vam embolicar cada tros de pastís amb aquestes cites. Tot enganxat per un ovni que lligava la cinta de text.


Per acompanyar el pastís, les ampolles d'Ìmpetu contenien un bon vi dolç, que amenitzava la vetllada.



Volem donar unes gràcies sinceres a *Dramangular per a deixar-nos participar d'aquesta proposta.
L'obra Ímpetu encara la podeu veure a Molins de Rei el diumenge 13 de novembre, no us ho perdeu. Els actors (tots de companyies amateurs) són extraordinaris!

festa halloween

Aquest llarg cap de setmana ha estat marcat per diversos aconteixements, un de molt important ha estat la festa d'aniversari d'un dels nostres fills que coincidia amb la castanyada i per tant també amb el halloween. El dia 31 d'octubre vam menjar castanyes, moniatos i panellets, però també vam adaptar els pastissos i les bosses de gominoles amb els motius de halloween que tant agraden als nens.


Hem buscat inspiració en Country Living i així hem confeccionat els nostres escarabats, rats-penats, aranyes, corbs i d'altres elements terrorífics que han decorat les nostres cases aquests dies.



I per als amics, els hi vam preparar les bosses del trick or treat!